Op zoek naar een hond die het beste bij jou past

Aankoopbegeleiding hond

Wat leuk! Je hebt ervoor gekozen dat er een hond in huis komt. Maar hoe weet je welke hond geschikt voor jou is? Ik kan je advies geven over je toekomstige hond. Welk ras past het beste bij jou, hoeveel lichaamsbeweging past bij de hond en bij jou en welk honden karakter past het beste bij jou. Wil je een rustige hond, een werkende hond (wil voor je werken), een waakhond, of een kindvriendelijke gezinshond. Ik houd rekening met al jouw wensen en behoeften en ga op zoek naar een geschikte hond. Ik werk onafhankelijk en ben niet verbonden met fokkers.
Mijn doel is een perfecte match vinden tussen jou en de hond.

Op zoek naar een hond

Nadat we duidelijk hebben uitgewerkt welke type hond goed bij jou past gaan we op zoek. Het bekijken van de hond mag je zelf doen, indien  gewenst kan ik met je mee, dan bekijken we samen de situatie waarin de hond verkeerd. Ik spreek duidelijk met je door waar je op mag letten tijdens het hondenbezoek. Als ik niet meega vraag ik je om een filmpje te maken, zodat we deze samen terug kunnen kijken. Ik vertel je dan wat ik zie en adviseer of deze hond geschikt voor je is of niet.

We bespreken ook samen welke voorbereiding je mag treffen voor als de hond bij jou in huis komt. Ik help je ervoor te zorgen dat alle huisgenoten goed zijn voorbereid op de komst van de hond. En ik geef je advies voor de eerste weken zodat jullie samen een geweldige start kunnen maken.

AANMELDEN
labrador en doodle bossen

Ben je er al uit

Ben je er al helemaal uit welke hond er in huis komt en wil je graag vanaf het begin goed begeleid worden? Dan kan ik jou thuis begeleiding geven.

Klik hier voor meer informatie over thuisbegeleiding.

hond