Op TV bij RTL 4 over onze online cursussen

Kun jij ook wel wat hulp gebruiken bij de opvoeding van je hond?

Gedraagt je hond zich niet altijd zoals jij dat graag zou willen?

Heb je mogelijk weinig tijd of ruimte voor een training op het veld, maar wil je wel graag aan de slag met je hond? In jouw eigen tijd en tempo?

Dan kan een online cursus jou écht helpen!
Stap voor stap leer ik je samen met je hond gewenst gedrag naar de voorgrond te halen. Ik train positief en in samenwerking met je hond. In de cursus leer je precies wat je juist wel en beter juist niet kunt doen. Ik beloof je, als je de stappen volgt, dat jij en je hond zeker resultaten zullen behalen. Blijvende resultaten, geen tijdelijke, kortstondige oplossingen. Ik leer je verbinding maken met je hond, de hond in balans te brengen (dit is heel vaak nog nodig) en ongewenst gedrag om te zetten naar gewenst gedrag.

Neem eens een kijkje, per cursus leg ik het nog specifieker uit.

Trainen in je eigen tijd en tempo

Trainen in je eigen tijd en tempo, hoe fijn is dat! Stap voor stap help ik je op weg.

Hulp nodig bij het kiezen van een cursus?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste cursus voor jou? Neem contact met mij op via manou@eengelukkigehond.nl

In verbinding met je hond

deze cursus is geschikt oor pups en jonge honden. Het accent ligt op spelenderwijs verbinding maken en de aandacht bij jou houden. Echt contact maken samen.

Een hond in balans

Deze cursus is geschikt voor jonge honden vanaf 4-5 maanden tot de oudste hond die er is.
De aandacht ligt op het in balans brengen en houden van de hond en ongewenst gedrag omzetten naar gewenst gedrag. De cursus lijkt veel op hondengedragstherapie die aan mensen thuis gegeven wordt.

Gehoorzaamheid

Deze cursus is geschikt voor jonge honden vanaf 4-5 maanden tot de oudste hond die er is. De aandacht ligt op gehoorzaamheid trainen van de hond.

Hierkomen op grote afstand

Deze cursus is geschikt voor alle leeftijden. Je leert de hond middels de hondenfluit naar jou terug te komen vanaf grote afstand. Ook met afleidingen. De cursus is inclusief Nobi Hondenfluit.

Klik voor meer informatie op de iconen van de verschillende cursussen. Daar vind je uitgebreide informatie over de inhoud en een introductievideo.

Wat andere zeggen over de online cursussen van eengelukkigehond