Op zoek naar een pup die het beste bij jou past

Aankoopbegeleiding pup

Wat ontzettend leuk! Je denkt erover om een hond aan te schaffen, maar waar moet je toch beginnen. Ik geef je advies over je toekomstige pup. Welk ras past het beste bij jou, hoeveel lichaamsbeweging past bij jou en de hond en welk karakter past het beste bij jou. Wil je een rustige hond, een werkende hond (wil voor je werken), een waakhond, of een kindvriendelijke gezinshond. Ik houd rekening met al jouw wensen en behoeften en ga op zoek naar een geschikte hond. Ik werk onafhankelijk en ben niet verbonden met fokkers. Mijn doel is een perfecte match vinden tussen jou en de hond.

pup aankoop 8 weken

Op zoek naar een pup

Het bekijken van de pup mag je zelf doen, indien  gewenst kan ik met je mee, dan bekijken we samen het nestje. Ik spreek duidelijk met je door waar je op mag letten tijdens het hondenbezoek, zowel bij de pup als de moederhond. Als ik niet meega vraag ik je om een filmpje te maken, zodat we deze samen terug kunnen kijken. Ik vertel je dan wat ik zie en adviseer of deze pup geschikt voor je is of niet.

 

We bespreken ook samen welke voorbereiding je mag treffen voor als de pup bij jou in huis komt. Ik help je ervoor te zorgen dat alle huisgenoten goed zijn voorbereid op de komst van de pup. Ik geef je advies voor de eerste weken zodat jullie samen een geweldige start kunnen maken.

mopshond pups melk

Ben je er al uit welke pup er in huis komt

Ben je er al helemaal uit welke pup er in huis komt en wil je graag vanaf het begin goed begeleid worden? Dan kan ik je puppy begeleiding geven. Dit kan thuis (privé) of in een klein groepje van max 3 puppy’s. Ik kies bewust niet voor grotere groepen zodat ik maatwerk kan leveren en iedere pup op zijn / haar eigen niveau kan begeleiden.

Voor meer informatie klik dan hier.

Het voordeel van thuis puppybegeleiding

Het voordeel van thuis puppybegeleiding is dat ik de begeleiding afstem op het ras van de hond en het niveau waar de pup zich nu bevindt. Ik houd rekening met zijn karakter en stem af hoe we de beste leerresultaten kunnen behalen. Dankzij thuis begeleiding kan de pup sneller leren en wordt hij niet afgeleid door andere honden en andere baasjes. De pup raakt hierdoor niet snel overprikkeld en er is geen frustratie dat hij niet mag spelen met andere honden. Een thuissituatie geeft rust. Ik kijk ook naar het karakter van het baasje en de gezinsleden en hoe er gezorgd kan worden voor een optimale match.


AANMELDEN