Hierkomen op grote afstand

De beste hondenfluit inclusief instructievideo!

Zodat ook jouw hond op afstand naar jou toekomt…

Hoe fijn zou het zijn als je je hond roept op afstand dat hij dan ook meteen en direct bij jou komt.

Hoe fijn zou het zijn als er allerlei afleidingen kunnen zijn, dat jouw hond toch naar jou toekomt als je dat wilt.

Ik kan je dit leren! Je ontvangt van mij een uitgebreide instructievideo waarin ik stap voor stap uitleg en voordoe hoe je de hondenfluit correct aanleert voor een optimaal resultaat. Je ontvangt ook per post de best geteste hondenfluit van 2021.

Wil de instructievideo volgen en de hondenfluit ontvangen klik dan hier

Wil je eerst wat meer informatie lees dan verder….

Mijn werk als hondengedragsdeskundige

Als hondengedragsdeskundige en hondentrainer kom ik veel honden tegen die niet luisteren wanneer zij geroepen worden, met als gevolg dat zij niet meer losgelaten worden. Ze zijn gedoemd tot een leven aan de riem. Echter, het ontwikkelen van ongewenst gedrag kan versterkt worden als honden te weinig lichaamsbeweging en mentale uitdaging krijgen.
Snuffelen, op onderzoek uitgaan, de juiste hormonen aanmaken, allemaal goede dingen voor de hond die dankzij loslopen gestimuleerd worden. Hoe geweldig is het als je hond los kan lopen en luistert op de momenten dat dit nodig is en tussendoor volop geniet van zijn vrijheid. Meerdere vormen van ongewenst gedrag kunnen verdwijnen nadat de hond het commando KOMVOOR opnieuw heeft aangeleerd en weer los kan lopen.

Het belang van loslopen

Lichaamsbeweging is voor zowel jou als jouw hond belangrijk. Wil je een evenwichtige, zelfverzekerde hond dan is het noodzakelijk dan hij zijn energie en stress kwijt kan om in balans te blijven. Een flinke wandeling zorgt voor hormonale veranderingen. Dit is wat er gebeurt bij actieve beweging:

Cortisol afname
: in het lichaam van jouw hond vindt er bij actieve beweging een afname van het stresshormoon, cortisol plaats. Een hond zal dus stress loslaten door te bewegen. Dit is heel belangrijk. Dagelijks ervaren honden, net als mensen, een beetje stress. De ene hond meer dan de andere hond, dit ligt eraan wat de hond meemaakt.

Serotonine toename:
 Bij actieve beweging maakt het lichaam van de hond serotonine aan. Dit is het gelukshormoon. De hond gaat zich hierdoor letterlijk beter voelen. Serotonine helpt negatieve gevoelens onderdrukken. Bezorgdheid, irritatie, verdriet, angst en op langere termijn depressie. Een tekort aan serotonine kan ongewenst gedrag in de hand werken.  Serotonine is ook nodig voor een goede spijsvertering en een goed werkend afweersysteem.

Wil je meer lezen klik dan hier voor het artikel: Lichaamsbeweging voor honden.

Naast dat het hormonaal heel gezond is voor een hond om lichaamsbeweging te ondergaan is het mentaal gezien ook heel goed om de hond vrijheid te geven. Het stimuleert de ontwikkeling van zelfverzekerdheid, vertrouwen en zelfstandigheid.

Let wel, iedere hond is anders en de ene hond heeft meer begeleiding en ondersteuning nodig dan de andere hond.

De hondenfluit

Wil je jouw hond graag de vrijheid geven die hij verdient, maar ben je bang dat hij niet meer terugkomt of slecht luistert als je hem roept? Dan adviseer ik je de hondenfluit. Het is een prima hulpmiddel om de hond op afstand te laten komen of de hond op afstand te laten zitten (vanwege aankomend verkeer).

Het is wel degelijk van belang dat de hondenfluit goed wordt aangeleerd. Bij verkeerd gebruik leert de hond weinig en koop je eigenlijk een kat in de zak.
Ik heb een duidelijke, overzichtelijke instructie video gemaakt waarin ik je niet alleen uitleg hoe je de hondenfluit het beste kan gebruiken, maar ik doe ook precies voor in verschillende situaties hoe je de hondenfluit aanleert bij jouw hond zodat ook jij en je hond optimaal resultaat behalen!

Vergis je niet in het belang van het correct aanleren van de hondenfluit. Mis je een stap, of verander je van volgorde dan verlies je een groot deel van de effectiviteit.

Een goede start is het halve werk

Wat ga je leren:

Ik zal je in de bijbehorende instructievideo leren dat de hond dankzij de hondenfluit komt als jij dat nodig acht en de perfecte KOMVOOR.

HIERKOMEN: De hond komt op (grote) afstand naar jou toe, met en zonder afleidingen.

KOMVOOR: De hond komt op (grote) afstand naar jou toe en gaat voor jou zitten en kijkt jou aan.

Het is mogelijk om meer commando’s aan te leren middels de hondenfluit zoals zit op afstand, veranderen van richting of apporteren. Deze heb ik niet verwerkt in de huidige instructievideo.

Waar mag je op letten:

  • Wees geduldig tijdens de training van de hond. Je gaat een aantal stappen doorlopen en de hond mag de tijd krijgen om te leren. Wij trainen altijd op basis van positief trainen, dit zul je ook terugzien in de video.
  • Beloon de hond elke keer wanneer hij het gewenste gedrag laat zien. Wij laten zien hoe je middels stem, aandacht en brokje de hond mag belonen.
  • Wees leergierig. Dit geldt zowel voor de hond als voor de eigenaar. Sta open voor nieuwe dingen en ben vooral enthousiast om te gaan leren.

Nu bij ons te koop de beste prijs-kwaliteit hondefluit voor maar 18,75 euro inclusief uitgebreide instructievideo en inclusief het logo van eengelukkigehond erop.

Deze Nobby fluit is gemaakt van Buffelhoorn. Hij is 9 cm lang en heeft 2 tonen.

Prijs vergelijking:
Bij eengelukkigehond te koop voor 18,75 euro inclusief instructievideo en logo.
Bij bol.com te koop voor 19,99 euro exclusief instructievideo en logo.

Wil de instructievideo volgen en de hondenfluit ontvangen klik dan hier

 

Waar een hond is, is een weg!