Een hondenverzekering, iets voor jou?

Geregeld ontvangen wij de vraag of je een verzekering moet afsluiten voor je hond. Het is zeker iets om goed over na te denken. Wij ontmoeten vele hondeneigenaren die het beste willen voor hun hond, maar niet iedereen kan dit uiteindelijk betalen. Soms horen we verhalen dat een hond vanwege financiële redenen niet de beste zorg ontvangt. Met een dierenverzekering wordt je behoed voor onverwacht hoge kosten.
De medische diergeneeskunde blijft zich ontwikkelen en er is steeds meer mogelijk in de toekomst. Dit komt echter ook met een hoger prijskaartje. Maar ook de standaard echo’s en MRI’s zijn niet goedkoop. Een dierenverzekering kan financieel enorm verlichtend zijn wanneer uw hond zorg nodig heeft, maar ook bij een standaard controle bij de dierenarts.

Gedragstherapie

Bij Petsecur wordt bij de standaard- en extra verzekering ook een groot deel van de gedragstherapie vergoed. Dankzij deze vergoeding kunnen vele mensen makkelijker hulp inschakelen wanneer de hond ongewenst gedrag vertoont. Professionele hulp is vaak gewenst wanneer de hond zich niet gedraagt zoals het baasje graag zou willen.

Bij eengelukkigehond bieden wij gedragstherapie 1: aan huis en 2: via onze scholing Verbinding & Balans.
Petsecur vergoed onze gedragstherapie en de scholing tot 250 euro na doorverwijzing van je dierenarts. Hoe geweldig is dat?!

Korting bij eengelukkigehond

Ontvang 5% korting op je hondenverzekering omdat wij samenwerken met Petsecur gedurende het hele jaar. Vraag de kortingscode via manou@eengelukkigehond.nl

Ga naar www.petsecur.nl voor de verzekering van je hond.

Tip:
Denk goed na over het afsluiten van een dierenverzekering. Het biedt op vele vlakken een financiële vergoeding zodat het inschakelen van professionele hulp, die het allerbéste is voor je hond, ook voor iedereen mogelijk is.

Wij wensen je heel veel plezier samen met je hond!

Met diervriendelijke groet,

Manou Gerrese en het team van eengelukkigehond