Welkom bij het affiliate programma van eengelukkigehond

Ik ben Manou Gerrese. Ik werk als hondengedragsdeskundige, hondentrainer en angstbegeleider.

Ik ben de eigenaresse van de hondenschool eengelukkigehond.

Ik en mijn team trainen meer dan 70 honden per week.

Onze missie is om op basis van positief trainen, zoveel mogelijk kennis & vaardigheden bij te brengen aan hondeneigenaren, zodat de hond de béste versie van zichzelf kan zijn.

Wij onderscheiden ons van menig hondenschool door de persoonlijke aandacht die wij hebben voor de honden én onze wijze van positief trainen. We trainen individueel of in kleine groepjes van maximaal 3-4 honden per les. Wij stellen het welzijn van de hond altijd voorop. Dit betekent dat wij kijken naar wat de hond nodig heeft om in balans te komen en wat het baasje mag doen om dit te bereiken.

De sleutel ligt namelijk bij de hondeneigenaar!

Wij specialiseren ons in kennis delen & vaardigheden aanleren. Dit betekent dat wij veel aandacht geven aan kennisverrijking. Want hoe meer de hondeneigenaar weet, hoe beter hij zijn handelingen hierop kan af stemmen.

We hebben de afgelopen jaren al meer dan 2000 honden geholpen.

 

Op onze hondenschool geven wij niet alleen veldtrainingen, maar ook scholingen in ons leslokaal. Mensen komen hier zonder hond om zich te laten onderwijzen over alle wijsheden die je kan toepassen in het leven van je hond om zo het béste in hem naar boven te halen.

Wij kijken holistisch naar de hond. Dat betekent dat we lichamelijk, geestelijk, sociaal en spiritueel de hond zullen begeleiden. Omdat alles in verbinding met elkaar staat, werken we niet met hap-snap oplossingen. Als we gaan samenwerken bieden wij diepgang en maatwerk, zodat iedereen bij ons blijvende resultaten kan behalen samen met zijn of haar hond.

Wij zijn op TV geweest bij RTL 4

Dankzij onze speciale werkwijze zijn wij op TV geweest bij RTL 4. We mochten twee keer ons verhaal vertellen. Eenmaal over onze veldtrainingen én onze gedragstherapie en de tweede keer over onze online-cursussen. Wat een mooie ervaring was dit! Je kunt de uitzendingen bekijken op de website.

Stappen om je aan te melden als affiliate

Aanmelden voor ons affiliate programma kan via PayPro. PayPro is het affiliate platform waarmee wij samenwerken. Ben je nog niet aangesloten bij PayPro? Volg dan de volgende stappen:

 1. Ga naar https://www.paypro.nl/registreren-affiliate en meld je aan (kan ook als particulier zonder kvk)
 2. Ga na de aanmelding naar https://www.paypro.nl/affiliatecampagnes en zoek op ‘eengelukkigehond’
 3. Kopieer je affiliate link van de online-cursus van  eengelukkigehond en gebruik deze op je site

Na goedkeuring van je account kan je starten met de promotie onze cursussen.

Bij iedere verkoop krijg je een mailtje van PayPro met de melding van een verkoop. Op ieder moment kun je het geld overmaken naar je bankrekening.

Promoten van onze online-cursussen

Ik heb 6 online-cursussen gemaakt, help jij mee deze onder de aandacht te brengen bij hondeneigenaren?

Je kunt ervoor kiezen een of meerdere ervan te promoten zodat nog meer hondeneigenaren en honden geholpen kunnen worden.

 1. Een hond in balans: ongewenst gedrag omzetten naar gewenst gedrag
 2. Help je buitenlandse hond
 3. Gehoorzaamheid trainen
 4. Trekken aan de lijn
 5. Op een leuke manier bezoek ontvangen
 6. Basiskennis voor een gelukkige hond

Let op: Een hele goede aanbieding is de volgende:

De cursus: Een hond in balans is een combinatie van cursus 4, 5 en 6.

Dus Trekken aan de lijn, bezoek ontvangen en basiskennis voor een gelukkige hond zit allemaal verwerkt in de grote cursus: Een hond in balans!

Promoot de cursus ‘Een hond in balans’ en ontvang nog meer commissie.

Goede plaatjes die je kan gebruiken

Let op: Koppel zelf je unieke affiliatie link aan het plaatje.

Goede teksten die je kan gebruiken

KLIK HIER voor goede teksten die je kan gebruiken voor mailing, artikelen en communicatie.

Wie is de ideale cursist?

Elke hondeneigenaar wil het beste voor zijn hond. Daarom sluiten wij zo goed aan bij alle hondeneigenaren. Iedereen wil zijn of haar hond gelukkig zien. En daar dragen wij ons steentje aan bij. Vele mensen hebben kennistekort over wat een hond nu echt nodig heeft om gelukkig te zijn, maar ook over wat nodig is om hem te leren gehoorzamen. Vanwege dit kennistekort maken mensen vaak verkeerde keuzes, heel zonde. Hier ligt voor ons de taak om hun kennis te verrijken zodat het maken van betere keuzes zal leiden tot het aanleren van de juiste oefeningen bij hun hond. We bouwen al onze cursussen zo op dat we eerst kennis delen en dan de juiste vaardigheden aanleren.

Waar lopen onze cursisten tegenaan?

Veel cursisten krijgen geen of minimale verbinding met hun hond. Vooral zodra er afleidingen bij komen zoals andere honden, fietsers, of wanneer mensen de buitendeur opendoen om te gaan wandelen. Ze verliezen dan het contact met hun hond. De buitenwereld is voor de hond natuurlijk een groot speelparadijs. Het ruikt er enorm lekker en ze gaan op in alle geuren en kleuren. Kun je het de hond kwalijk nemen dat hij zijn baasje vergeet? Natuurlijk niet. Zeker niet als je hem niet geleerd hebt hoe met het baasje in verbinding te blijven. Mensen verwachten van alles van hun hond, maar als je de hond niet leert wat gewenst gedrag is, zal hij daar uit zichzelf zeker niet voor kiezen.

Wat zijn mogelijke oplossingen?

 1. Leiderschap

Mensen hebben gekozen voor een roedeldier. Dan zullen zij als baasje zich moeten opstellen als roedelleider. Goed leiderschap is belangrijk, helaas bestaat er veel onduidelijkheid over wat dit nu inhoudt. In de cursus besteden wij hier ruime aandacht aan want een hond heeft een stevige, stabiele, zelfverzekerde leider nodig. Hij spiegelt namelijk zijn baasje. Dus als het baasje onzeker is en twijfelt wat te doen in bepaalde situaties, dan wordt de hond ook onzeker en zal zijn eigen keuzes gaan maken. En geloof me, dit zijn niet de keuzes waar wij mensen blij van worden. De hond zal in bepaalde situaties o.a. kunnen kiezen voor uitvallen, conflict opzoeken, wegrennen of juist bevriezen.

 1. Verbinding en contact

Als je zowel in huis als buiten verbinding kan maken met je hond, ook met afleidingen erbij, zal je veel nare situaties kunnen voorkomen. Ik geef gerichte oefeningen hoe je ten alle tijden contact kan blijven houden met je hond.

 1. De juiste timing en keuzes maken

Vele oplossingen voor ongewenste situaties zit in de juiste timing van jouw acties. Werken vanuit preventie en cursisten leren op het juiste moment bepaalde acties toe te passen levert de beste resultaten op bij de hond. De cursus biedt hier vele handvatten voor.

 1. Kennis & vaardigheden upgraden

Als je beschikt over de juiste kennis dan kun je aan de hand daarvan kiezen welke vaardigheden het beste passen bij jou en je hond en de bijbehorende content. De cursus staat boordevol kennis en leuke, gevarieerde oefeningen voor een optimale verbinding met je hond.

In de cursus reik ik nog veel meer oplossingen aan wat cursisten zal helpen ongewenst gedrag van de hond om te zetten naar gewenst gedrag.

Waar een hond is, is een weg!